Dragoste la prima auditie

Un moment pe care il astept de mai bine de doi ani: aparitia noului album HIM. De ceva vreme numar zilele pana la lansarea lui si ma gandesc cat va trebui sa astept pana sa-l gasesc in magazinele de la noi.
De aceasta data totusi asteptarea mi-a fost usurata de faptul ca a aparut albumul pe pagina de Myspace a trupei. Prin urmare il ascult in nestire de undeva de ieri dupa amiaza. Si-mi place.
Primul single aparut in decembrie, “Heartkiller”, m-a facut sa ma gandesc la un album in stilul “Dark Light”, a doua piesa aparuta cam acum doua saptamani, “Like Saint Valentine”, mi-a schimbat opinia fiind putin mai bagata in priza, iar acum ca am avuit ocazia sa ascult albumul in intregime pot sa spun ca e undeva intre “Dark Light” si “Venus Doom” si nu numai. Un lucru e clar: suna a HIM. Nu e un album metal, HIM nu au mai scos de mult un astfel de album ci doar au avut influente. In schimb e un album rock. Incet, incet incep sa descopar melodiile una cate una. Ieri am ascultat de nenumarate ori “In the Arms of Rain”, azi ascult “The Foreboding Sense Of Impending Happiness”. Fiecare melodie are ceva care te agata. Cred ca e inutil sa spun ca imi plac si “Ode to Solitude” sau “Disarm Me” sau fiecare melodie in parte atunci cand o ascult.
La categoria versuri am remarcat din prima “Scared to Death” si ascult cu atentie fiecare vers, sunt atat de simple si de frumoase.
Gasesc in album o armonie fainutza intre toate elementele care alcatuiesc melodiile.
Stiu sigur ca o sa am la ce rumega in urmatoarele saptamani si trebuie neaparat sa ajung pe undeva sa-i vad.
In concluzie, ca o prima impresie: I love it!!!

About Diana

Rock concerts & tennis.
This entry was posted in Music Stuff, Romanian. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dragoste la prima auditie

  1. Miraluna says:

    In Venere veritas!Are un refren care imi place la nebunie 😀

  2. Diana G. says:

    Have no fear… mie imi plac toate 😀

  3. Pingback: Helsinki, Finland | Befalling

Leave a comment